Wednesday, 12 November 2008

oh! yg ke-100 suda!!

eh eh eh, 100 post sudah?? haha.. punya la lama nak smpai ke 100 nieh since ak start blog ni last year klu x silap. Mein nye da lama da sampai 100 dlm masa beberapa blan je. (dia mmg rajin update! hahah). Yeah! Semalam ari yng x de kelas and tmbh lak xde benda nak buat pape lagi so smlm, lepas tolong bearbrick buat dia nyer banner, kami pun kuar ke Alamanda dgn king and pau! Kuar pun da nak lunch time kot. Haishh! Lambt nye.. Bangun punya awal.. haha. Sampai alamanda, masing2 bershopping la. Usha2 beg sbb si bear nk carik beg baru. Ak lak nak bli stuff2 utk herbalife tuh. Ngee~ Orait, smua da siap shopping, tu pun x abies lagi sbb ak da nak kene balik ke cyber smula, ade meeting lak pukul 2 pm so we decide to go again to alamanda lepas ak abis meeting dgn pegawai dr JBS. Sampai je mmu da pkl 1.30ptg. Solat and makan2 dgn cepat! Trus gerak ke stad building and tggu la pihak JBS dtg ke bilik mesyuarat kat ISSU tuh. Yeah! dpt gak tgk banner yg x seberapa aku buat tuh yg dah siap di print!!! Hehee.. bole la.. bak kate bear dgn king, typo x brape best sket. Xpe2, lepas ni, ade lagi, buat lagi! =p



=p


pndgn lagi satu..

Hah! Pegawai da datg.. Meeting bermula! Abis2 da pukul 3.15pm. Ak lak dpt tugasan baru. Haish.. xpe2, nnti siapkan. Sekejap je buat! haha. Abis je meetiing tuh, ak pun balik. Balik2, diorng dok tgk movie korea la plak. Xpe la, join skali! Then, around 4.30pm, kiteorng pun gerak balik ke alamanda sbb bear nk beli hadiah adik dia. King lak nak setel hal dia dgn CELCOM. Since dia nak gi celcom, ak pun nk setel ak nyer hal lak. Hurm, da siap king nye hal, bear lak carik2 barng.. Boleh lak si kakak penjual barng xde. Bear pun letak jap barng tu kat counter and kami pun gi la kat GSC jap sbb nak book/beli tiket for new movie yg akn ditayangkan mlm ni! Madagascar 2! Hehe.. Sapa yg gi?? Sape lgi klu x penduduk D69A dgn jiran dia. Hakhakhak! Siap2 beli (beli dgn lomak lak tu!) gi balik tmpt bear nk beli hadiah adik dia. Masih gak xde! Mana lak minah nieh! Bear pun carik tmpt lain je lah and da dpt. Masa nak pusing2 d alamanda tuh, ak smpt rakam gelagat dua orng neh.. Silalah playkan video nieh!


Orait! MAsing2 da setel hal sndiri, trus gerak balik.. Sampy2 da pukul 7.30 mlm.! adess, ade meeting lg pkl 8. Cepat2 ak gi setel2 utk diri sendiri, 3 minit nk kol 8 ak pun gerak.

Eh eh, da siap print da tag nama, cenderahati and namecard! heee~ Bad kate, dia print atas Matted paper RM1.50 utk dua keping! WHAT THE FISH! Giler MURAH!! Hampeh tol la! kat sini, MiSO RM2.5o kot sekeping, cyberia lak RM3.00 kot sekping. Huhu.. Ah! Biar la, janji da siap kan.. hehe..


tag-tag nama yg x potong lagi


nih namecard!

Mak aih, penat plak ari ni.. huhu. Gi gantung banner tu jap (korng carikla kat ne banner tu skang =p) then balik! mandi2, solat, cek2 emel then tdo! awl seyh tdo! haha..

orait then~

0725HRS
ikhwan =)

No comments: