Friday, 30 January 2009

.tika malam CNY :).

oh, nak crita masa malam tahun baru cina arituh. Sehari sebelum tahun baru cina, abah ajak kami bermalam satu malam di Somerset Gateway|Serviced Residence. So, kebetulan lak kami dapat tingkat 14, pergh, leh tgk satu bandar kuching. Hehehe..

tu kira mukadimah dlu lah.. actually, malam tu, pergh, kuching macam suasana perang je. Bunga api dengan mercun sana sini. Dah x peduli da polis meronda dah. Kami sekeluarga tengok dr hotel memang warna-warni la bandar kuching dengan hiasan bunga api (but then asap trus memenuhi ruang udara kuching). Bawah hotel neh ade rmh penduduk cina, ade la budak2 yang men mercun roket, gi menghala ke hotel kami neh, haishh, nasb bek x dekat sangat, klau x, naya kami neh. Haha.. tgk la sedikit rakaman suasana d kuching. =)


video

rakaman 1

video

rakaman 2

0025HRS
ikhwan =)

No comments: