Saturday, 21 February 2009

.KEMAS!.

Wuu..~ Penat! Yeah! Seperti biasa, di kala hujung minggu aku, bear and king saja yang akan tinggal di rumah manakala yang lain akan balik ke rumah masing2. So, ini la masa nya untuk kami bertiga kemas rumah! hehe.. Yeah, rumah agak berselerak sejak start sem nieh. Tapi, kali ni, disebabkan haziq nak gi somewhere pagi sabtu tuh, so dia nak tido tp nak kene bangun dlm pkl 4pg. Okeh, ak bgtau bear apa kata kita kemas rumah tgh malm ni je since x tau nak buat ape di tengah malam tuh. Bear kate ok je. Lepas teman bear and lana makan kat P9, tepat jam 1.30Pagi, aku and bear memulakan operasi kemas2 rumah~


Bear tengah gulungkan cable manakala buku-buku tuh aku dalam proses nak kemas


Meja ak ni da siap kemas tinggal nk bersihkan kawasan sekitar nye..~


Area meja bear, agak kotor..


Overall rumah kami, SELERAK!


haish~ xske2!!!

Orait, setelah hampir 2 jam kemas rumah, dapur dan tandas tetamu, akhirnya, tepat jam 3pagi rumah kami bersih sebersih-bersihnya. Hehe.. Sedap mata memandang kan kan kan!


wuu.. kemas nye~


Baru best mcm ni.. bear siap men bola lagi!


Ha kan! kemas itu bagus.. hahaha


overall KEMAS!


dapur yang bersih menjamin kesihatan yang baik!
hahaha

Dah kemas2, king lak tetiba bangun sebb lapar. Kiteorng trus gi makan kat cyberia nye mamak sampai kol 4.30Pagi.


p/s Kemas sbb jeles tgk rumah ajwad yg selesa... hukhukhuk

0508HRS
ikhwan =)

8 comments:

khairierahman said...

ne rumah ke CC?
lolx.. tumpang lalu btw..
nice blog :)

.the.bapakss!!. said...

dua2.. hahaha..

thanks menyinggah and also pujian itu.. hehe

Razlan Hanafiah said...

korang ada wat servis kemas rumah tak? nak upah.. kekeke

.the.bapakss!!. said...

hahaha..
ade2...
tp kiteorng charge lain sket la utk ko lan..

.aisyah.adam. said...

haha mmg kemas! cayalah! XD

.the.bapakss!!. said...

hahaha..
kejap je suasana kemas nieh..

dianaludin said...

WOAH! Bagus gilaa, haaa! macam ni lahh. Dy nak singgah rumah lah nak buat inspection boleh? Hahaha

.the.bapakss!!. said...

xyah la..
da selerak balik..
ahhaha..