Friday, 7 August 2009

.perang perut.

hoyeah~ ahernye peperangan antara cacing2 dgn usus2 perut bakal mengakhiri episodnye.. hopefully finale nye arineh. Da x sanggup nak menunggu dah. 3 hari yang penuh seksaan menonton peperangan mereka nih smpai ak nak shooting pun rasa x selesa. Haha! Siot ar korang~ klu ye pun nak perang, bgtau dlu la ye. Perang la bila ak da kat kuching.. haish~ 3 hari yang mane ak hanya mampu untuk makan roti ikan sardin. Satu roti tu pun ak amik masa dlm sejam utk abiskan.. waa~ sadesss nye :( tengahari smlm makan dgn kamil kat alamanda, ak hnya amik nasi puteh dgn ayam goreng berkuahkan sup bebola ikan namun selepas 3-5 suap, ak x mampu untuk menelan.. hanya mampu memerhatikan sahabat ku neh menghabeskan baki makanan ku itu.. Dinner baru ak dpt makan habis nasi ayam goreng kat mak teh. Alhamdulillah, masa tu peperangn hampir reda dimana cacing2 smua telah bnyk yg tewas....

Walaupun 3 hari, bg ak ni bukan rekod baru sbb raya tahun bila entah... *japp igt... ermmmmmmmmmmmmmmmmm.. pk pk pk..... bila la neh?? nak call mama.. eh, 3 pagi da.. x leh2.. pk lagi pk lagi...........................* ok da dapt.. 2002. Masa tu form 2. Ak and cousin ak, hafiz diseerang oleh cacing2 yg x berguna ni selama 13 HARI! 13 HARI TUH!!! masa tu raya kat tanah air mama, kok lanas, ketereh, kelantan.. Raya kedua kot masa tuh, gi la rmh sapa entah, dia sediakn la makann berupa kari ayam, nasi ayam dan lain2.. Ak yg masa tu lpar trus la makan. Tanpa disedari, rupany2 kari ayam tersebut telah basi and actually mama, makcik2 ak, dan lain2 da sedar yg kari tu bau pun da semacam (asal la korng masa tu x warning.. hahah!). Ak dgn hafiz je gi lahap kari ayam tuh. By that time, ak dgn hafiz trus diserang, terpaksa la makan macm2 ubat, ORS la, pil itu, pil ini selama 13 hari and kiteorng dua orng je stay rumah arwah tokbah. Yang lain berjalan raya.. wa sadisnya... masa tu x dpt naj enjoy jalan2 raya.. Orang lain, lepas raya gemukkan, ak dgn hafiz plak kurus sbb x leh nak makan. Nasb ak baik sbb masa nak baik dr saket, timing betul nak balik sarawak da masa tu. Tp, we all gerak ke KL dlu sbb flight dr kl.

nice giler~ sakit perot masa raya.. mmg tiap2 kali raya je ak akan kene sakit perot. Hampeh tol la~ skang da sakit perot so ak harapkan cacing2 ni datang lain time.. bukan raya. nak isytihar perang pun biar time cuti sem nnti.. (eh x boleh! ak nak jalan2 jmpa member... da lame x balik neh.. xyah dtg ah cacing!)

okeh, ak da mengarut panjang da neh~ hahah~.. nak tdo.. da pkl 4.00 pagi da neh.. keje berlambak lagi neh. haish.. masa alpha dlu pun masa cuti midterm rilek je.. da gamma ni haram nak rilek..

0401HRS
ikhwan =)

4 comments:

Alymia Nelyza said...

lek pak.. kau kena dh la kena cirit pastu shoot lagi. aku phm knp kau mengarut. tension2. :D

.the.bapakss!!. said...

hahahah~
skang da lega da =)

ilif said...

Ya Allah mcm seksa je >: x penah tau akn jd seseksa mcm ni.
jg diri baik2 bapak >.<

.the.bapakss!!. said...

hahah~ jgn doa la nak dpt.. klu dpat, memang seksa lagi2 dok hostel.. paham2 je la.. hehhee.. thanks2 :D